Πώς να διακοσμήσετε το αυτοκίνητο σας για τα Χριστούγεννα

Θυμάστε εκείνη την αστεία εικόνα με το αυτοκίνητο με τα 3.000 Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια;

Αν ζηλέψατε και θέλετε να διακοσμήσετε το αυτοκίνητο σας για τα Χριστούγεννα, ορίστε πώς γίνεται!

Χριστουγεννιάτικα φώτα αυτοκινήτου

Όλοι έχουμε δει ανά διαστήματα αυτοκίνητα με ένα Χριστουγεννιάτικο στεφάνι ή κάποιο άλλο διακοσμητικό να κυκλοφορεί στο δρόμο. Αλλά γιατί να σταματήσουμε εκεί;

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει σε σημείο που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε ένα κινητό αριστούργημα με χρωματιστά λαμπάκια. Είναι εύκολο, και δεν είναι πολύ ακριβό!

αυτοκινητο με χριστουγεννιατικα φωταΈνα πράγμα που πρέπει να θυμάστε, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι το ηλεκτρικό σύστημα του αυτοκινήτου σας είναι 12V. Δεν είναι συμβατό με τα συνηθισμένα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου που είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν με το ηλεκτρικό των σπιτιών μας (220V).

Σίγουρα μπορείτε να αγοράσετε χρωματιστά 12βολτα λαμπάκια ή ακόμη και δωδεκάβολτα LED φώτα Χριστουγέννων. Ομως είναι πιο ακριβά, και από τη στιγμή που θα χρειαστείτε πολλά για να τραβήξετε την προσοχή, το κόστος μπορεί να είναι αρκετά μεγάλο.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα απλά λαμπάκια των χριστουγεννιάτικων δέντρων, αν αγοράσετε ένα μετατροπέα από 12V DC σε 220 Volt. Είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που αλλάζει τα 12V συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο ρεύμα 220V AC.

Με έναν μετατροπέα καλού μεγέθους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε φτηνά λαμπάκια Χριστουγέννων. Τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια που αγοράσατε πέρυσι με 3 ευρώ θα λειτουργήσουν μια χαρά στο αυτοκίνητο σας.

Άλλες ιδέες για να διακοσμήσετε το αυτοκίνητο σας τα Χριστούγεννα

αυτοκινητο ταρανδος χριστουγεννιατικη διακοσμησηΑν ψάχνετε μια πιο διακριτική διακόσμηση, σκεφτείτε τα παρακάτω:

  • Ένα κιτ που σας επιτρέπει να κάνετε το αυτοκίνητο σας να μοιάζει με το ελαφάκι Ρούντολφ: θα χρειαστείτε αποκριάτικα κέρατα και μια λαμπερή κόκκινη μύτη για το όχημά σας.
  • Η πάλι μπορείτε να προτιμήσετε ένα πλαστικό φωτισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο για να κρεμάσετε στο παράθυρο του αυτοκινήτου.
  • Τέλος μπορείτε να αγοράσετε ένα στεφάνι με λαμπάκια για το αυτοκίνητό σας, που στοιχίζουν περίπου 10 ευρώ.

No comments yet.

Σχολιάστε