Το γέλιο στη ζωή μας

Το γέλιο και τα ανέκδοτα κάνουν τη ζωή μας πιο χαρούμενη, πιο ανάλαφρη και πιο εύκολη. Η ζωή είναι γεμάτη εντάσεις, ψυχοφθόρες καταστάσεις και λύπες.

Συνήθως είμαστε όλοι τόσο απασχολημένοι στη ζωή μας με όσα συμβαίνουν γύρω μας, που έχουμε ξεχάσει πώς να χαμογελάμε και πώς να απολαμβάνουμε τα μικρά αστεία που μας κάνουν να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα μας.

Όλα κινούνται πολύ γρήγορα και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο σκληρά. Έτσι, το να διαβάζουμε και να μοιραζόμαστε με τους ανθρώπους μας, μερικά αστεία μειώνει το άγχος μας και μας επιτρέπει να να γελάμε.

Όταν γελάμε, βρίσκουμε μια ισορροπία στη ζωή μας και αισθανόμαστε πιο καλά.

Η πιο χαμένη μέρα είναι αυτή που περνά χωρίς καθόλου γέλιο!

Τι προσφέρουν τα ανέκδοτα και τα αστεία

Μερικές φορές οι καταστάσεις μας κάνουν να γελάμε, όμως αν μερικές φορές το έχετε ανάγκη αλλά δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο λόγο για να γελάσετε, διαβάστε μερικά αστεία ανέκδοτα.

Είναι ένας εύκολος τρόπος να γελάσετε, και να ξεχάσετε τις σκοτούρες σας. Το χιούμορ δημιουργεί μια αίσθηση ευφορίας και ικανοποίησης και κάνει την ατμόσφαιρα πιο πολύχρωμη και τις στιγμές απολαυστικές.

Το γέλιο και το χιούμορ μας προσφέρουν πολλά!

  • Τα αστεία και τα ανέκδοτα δημιουργούν γέλιο και σας κάνουν να ξεχάσετε όλη την πίεση από τις δουλειές και την καθημερινότητα της ζωής.
  • Οι άνθρωποι που έχουν χιούμορ και μοιράζονται αστεία και φάρσες αποκομίζουν πολλά όταν γελούν.
  • Ο αριθμός των φίλων αυξάνεται γρήγορα γιατί οι άνθρωποι αγαπούν τους ανθρώπους που τους κάνουν να γελούν.
  • Το χιούμορ σας κάνει πιο ευχάριστους σε μια παρέα.
  • Το γέλιο ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και μας κάνει πιο υγιείς.
  • Το γέλιο διαλύει, το θυμό, την ενόχληση, το άγχος και την κατάθλιψη.
  • Το γέλιο βοηθά στις διαφωνίες και τους καβγάδες.

Πολλά ασήμαντα πράγματα συνεχίζουν να απασχολούν το μυαλό σας και να σας ενοχλούν άνευ λόγου κάθε μέρα. Τα ανέκδοτα, τα αστεία, οι αστείες εκφράσεις καταφέρουν να σας απαλλάξουν από όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που σας δηλητηριάζουν.

Το χιούμορ και το γέλιο είναι πραγματικά μεταδοτικά. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο.

Έτσι όταν αισθάνεστε άσχημα από την έλλειψη χιούμορ ή γέλιου μοιραστείτε ή ακούστε κάποια αστεία ανέκδοτα και γελάστε όσο μπορείτε. Σκεφτείτε ότι σε κάποιες άλλες χώρες υπάρχουν κλαμπ γέλιου όπου όλοι μαζεύονται και γελούν μαζί χωρίς κανένα λόγο. Και αυτό το κάνουν γιατί ξέρουν ότι πρόκειται να τους ωφελήσει.

Έτσι λοιπόν αν το ψεύτικο γέλιο μπορεί να έχει τόσο καλό αποτέλεσμα για την υγεία σας, τότε το πραγματικό γέλιο μπορεί να είναι ένα θείο δώρο. Εφαρμόστε το γέλιο στη ζωή σας με φάρσες και βρείτε άφθονο χιουμοριστικό υλικό και ανέκδοτα στις σελίδες αυτές.

Η ζωή είναι τόσο σύντομη για να μη γελάμε. Διαδώστε το γέλιο γύρω σας και να είστε σίγουροι ότι και οι άλλοι θα σας εκτιμήσουν για αυτό!

No comments yet.

Σχολιάστε